Over
Dirk Bader

Vernieuwing, groei en krachtig leiderschap. Ik help mens én organisatie de beste versie van zichzelf te vinden en te kunnen toepassen. Ik sta voor het ontketenen van veranderkracht in organisaties. 

Samen de beste versie van jezelf ontdekken

Ik daag mensen uit om verder te gaan dan het bekende. Als bevlogen business consultant ben ik in staat om mensen zichzelf te laten verbinden aan een vernieuwd betekenisvol doel. Zij ontdekken de beste versie van zichzelf en weten dit op een daadkrachtige manier praktisch ten uitvoer te brengen. Dit zorgt voor draagvlak en borging van elke verandering.

De mens centraal & organisatie voorop

Ik help mens én organisatie te excelleren, waardoor een volgend niveau kan worden bereikt. Dit doe ik door een positieve impact te maken en door mensen anders naar zichzelf te laten kijken; van goed naar beter. Creativiteit, vakmanschap, doortastendheid en innovatiekracht zijn hierbij leidend.

Ik heb ruime ervaring met verandertrajecten en wendingen binnen grote en kleine organisaties. Daarbij staat de mens centraal en het belang van de organisatie voorop.   

De eigenschappen van Dirk..

Betrouwbaar

Als wij samenwerken kun je mij vertrouwen met jouw informatie en kennis zodat wij zo efficiënt mogelijk samen kunnen werken.

Doortastend

Om een goed beeld te krijgen van hoe reëel een verandertraject is, breng ik vooraf de organisatie in kaart. Dit organisatiebewustzijn zorgt voor een constante en hoge succesfactor. 

Empathisch

Doordat Ik een sterk inlevingsvermogen heb in anderen begrijp ik mijn klanten goed en kunnen we ook beter samenwerken en juiste oplossingen vinden.

Vakkundig

Met meer dan 14 jaar ervaring op het gebied van consulting en klantervaring heb ik veel vakkennis opgedaan.

Daadkrachtig

Als we te werk gaan houd ik van doorpakken en progressie maken. Ik ben overtuigend en besluitvaardig.

Coaching

Tijdens het begeleidingsproces ga ik veel coaching uitvoeren bij de begeleiding van de medewerkers. Coaching is van cruciaal belang.​​

Wat de mensen over
Dirk zeggen..

In mijn functie als Head of Credit bij American Express heb ik Dirk leren kennen als iemand met een sterk gevoel voor de innerlijke mens en stelt je in staat om je groeipotentieel te benutten.
Walter van Praet
Eigenaar W-CAN
Dirk werkt als ‘Pokon’ voor de groei van mens en organisatie. Gepassioneerd, geduldig en gegrond gaat hij samen met zijn opdrachtgevers op zoek naar het onbenutte potentieel. Vooral het stellen van de juiste vragen en het voorhouden van de spiegel is een belangrijke toegevoegde waarde van Dirk.
René Hendriks
Marketing ondernemer / Speaker
Dirk heb ik leren kennen als een zeer ervaren en bevlogen persoon op het gebied van teamcoaching. Ik heb samen met mijn supervisors veel geleerd van zijn inspirerende Leiderschapsdag. Het resultaat hiervan is dat wij als team zeer sterk gegroeid zijn door gemotiveerde medewerkers en loyale klanten. Een echte aanrader voor iedere organisatie die een uitstekend niveau van leidinggeven nastreeft.
Peter Kas
Manager Service & Klantcontact DPG Media
Dirk weet door middel van doortastende vraagstellingen de ziel van het team bloot te leggen en daardoor teamleden te motiveren. Deze werkwijze verbeterd de werkwijze aanzienlijk en is terug te zien in transparantie, duidelijkheid naar elkaar en teamwork.
Robert Zuyderwijk
MBA Zuyderwijk Interim Management
"De samenwerking die ik met Dirk heb voor ons bedrijf: Bader & Schenk Consulting is altijd op gelijkwaardige basis. Daarom kan je altijd zo goed samenwerken met Dirk"
Erika Schenk
Partner Bader & Schenk

Laten we eens kijken
wat we voor elkaar
kunnen betekenen.

Kom in contact!