Teamcoaching

Teamcoaching heeft een grote spin-off. Waarom? Omdat het niet alleen effect heeft op de ontwikkeling van de coachingsvaardigheden van elk teamlid, het versnelt ook de ontwikkeling van het gehele team omdat sterke en zwakke plekken binnen het team zichtbaar worden.

Teamcoaching is het stroomlijnen van gedrag op bewust en onbewust niveau. Het daagt de teamleden uit, om de eigen grenzen op te zoeken, ondersteunt hen in hun ontwikkelproces én in hun performance. Het is gericht op het in beweging brengen van de interactie binnen het team. Met als doel de kracht van het team te mobiliseren.

Alles wat je moet weten
over teamcoaching..

Samen streven naar het maximaal haalbare

Een team dat niet optimaal functioneert kan last hebben van een aantal disfuncties die het bereiken van partnerschap en de gestelde doelen belemmeren.

Er zijn vijf disfuncties van een team te onderscheiden: gebrek aan vertrouwen, angst voor conflicten, gebrek aan commitment, vermijden van verantwoordelijkheid en weinig aandacht voor resultaten.

Wat we gaan doen

Tijdens de teamcoaching wordt er gewerkt aan de onderstaande punten.

Wat krijg je ervoor terug?

Na de begeleiding heb je de volgende resultaten behaald. 

FAQ

Teamcoaching is het begeleiden van een team naar een effectieve samenwerking, waarin de gewenste teamresultaten worden behaald en de teamleden plezier hebben in hun werk en de onderlinge samenwerking.

Teamcoaching is er op gericht om het team te helpen kwalitatief betere prestaties te realiseren, beter te leren en zich beter te ontwikkelen. Wil een team meer van zijn potentieel realiseren, dan moeten de belemmeringen worden teruggedrongen.
Meer erkenning en waardering voor individuele teamleden. Minder uitval. Vergroot het verantwoordelijkheidsgevoel van de teamleden. Verbetering van de prestatie.

Waar kan Dirk nog meer
bij van dienst zijn?

Drijfverenprofielen

Meer willen weten over jezelf? Leer jezelf beter kennen door middel van kleurenprofielen!

Verandermanagement

Met jou bedrijf tijdig op veranderingen inspelen. Voorbereidt zijn.

Executive coaching

Persoonlijk meer willen bereiken maar nog niet gelukt?

Ondernemers coaching

Als bedrijf verder groeien, samen met je medewerkers.

Laten we eens kijken
wat we voor elkaar
kunnen betekenen.