Drijfverenprofielen

Persoonlijke drijfveren zijn het fundament onder de keuzen die we maken. Een drijfverenprofiel geeft inzicht in je overtuigingen, intenties, motivatie en competenties, toegesneden op de vraag waardoor energie wordt verkregen en in welke situaties er energieverlies optreedt. Bovendien wordt in een drijfverenprofiel duidelijk zichtbaar waar je groei en ontwikkelpotentieel zich precies bevindt. Hierdoor kun je gericht aan de slag met jezelf!

Alles wat je moet weten
over drijfverenprofielen..

Het drijfverenprofiel is in te zetten bij..

De rapportage bevat..

Business drijfverenprofiel

€235,-

FAQ

Je ontvangt per email een unieke eenmalige inlogcode. Deze code geeft je toegang tot een vragenlijst. Nadat je alle vragen hebt beantwoord en hebt afgesloten, ontvang je van mij jouw digitale rapportage.

Het invullen van de vragenlijst en wachten op de rapportage duurt in totaal samen 60 minuten.
Je krijgt een aantal stellingen. Per stelling kun je drie antwoorden aanklikken, op volgorde van belangrijkheid voor jou. De meest belangrijke klik je als eerste aan, de minst belangrijke als derde.
Het meest ideale of het perfecte drijfverenprofiel bestaat niet. De drijfverenprofielen meten gedrag en het is een unieke uitslag.
Nadat je op de juiste manier de vragenlijst hebt afgesloten, ontvang je binnen 30 minuten de digitale rapportage van jouw drijfverenprofiel in je inbox.
Het beantwoorden van alle vragen duurt ongeveer 30 minuten.

In de rapportage worden jouw eerste drie drijfveren uitvoerig beschreven. Je leest hoe jij bij voorkeur te werk gaat wat jouw toegevoegde waarde is voor het team en de organisatie.  Verder staat beschreven hoe anderen jou het beste kunnen benaderen en wat jouw favoriete manier van competentie ontwikkeling is.

Er wordt uitvoerig beschreven wat jouw valkuilen zijn en waarmee je rekening moet houden in de samenwerking met anderen. Ook wordt jouw energiebalans weergegeven. Ofwel; wat kost mij veel energie en wat levert mij energie op.

Het heet drijfverenprofielen, omdat iedereen een eigen uitslag/kleur heeft. Iedereen is uniek in zijn eigen manier.

Waar kan Dirk nog meer
bij van dienst zijn?

Verandermanagement

Met jou bedrijf tijdig op veranderingen inspelen. Voorbereidt zijn.

Teamcoaching

Beter en efficiënter samenwerken als team. That's the goal!

Executive coaching

Persoonlijk meer willen bereiken maar nog niet gelukt?

Ondernemers coaching

Als bedrijf verder groeien, samen met je medewerkers.

Laten we eens kijken
wat we voor elkaar
kunnen betekenen.