Ondernemerscoaching

Klaar voor een nieuw tijdperk van ondernemerschap? Als ondernemer wil je je zaak naar het volgende niveau tillen, maar je weet misschien niet hoe je dit moet doen.

Ondernemerscoaching helpt je stappen te zetten om je bedrijf te verbeteren. We gaan samen op zoek naar wat er nodig is om je bedrijf naar het volgende niveau te tillen, en je ontvangt de benodigde tools om dit te doen.

Ik gebruik strategieën zoals marktanalyse, positionering en innovatie, om je te helpen je bedrijf te verbeteren. Ook zal ik je helpen met het verbeteren van je persoonlijke vaardigheden, zoals communicatie, samenwerking en leiderschap. Het is mijn missie je te helpen je bedrijf naar het volgende niveau te tillen, zodat je kunt blijven groeien en je bedrijf succesvol kunt maken.

Alles wat je
moet weten over
ondernemerscoaching.

Het doel van ondernemerscoaching

Het doel van ondernemerscoaching is om jou als ondernemers te helpen bij het nemen van strategische beslissingen, het vergroten van zakelijke kennis en het versterken van leiderschap. Ongeacht het bedrijfsmodel en de levensfase waarin je je bevindt, kan ik helpend zijn bij het verbeteren van de prestaties, het verbeteren van de financiële resultaten en het versterken van de algemene bedrijfsstructuur.

Ik bied begeleiding bij het opstellen van een plan om doelen te bereiken. Hierbij wordt gekeken naar de korte- en lange termijn strategieën, de financiële aspecten, marketing- en verkoopmogelijkheden en andere praktische zaken. Daarnaast kijken we naar het opnieuw creëren van een verantwoorde bedrijfsstructuur en het implementeren van veranderingen.

Ik doe ook suggesties voor het toepassen van de laatste technologieën, het behouden van een gezonde bedrijfscultuur voor de lange termijn en het verbeteren van de communicatie met klanten.

Tenslotte kan ik ook helpen bij het verbeteren van leiderschapsvaardigheden, het versterken van de motivatie en het voeren van gesprekken met teamleden.

Resultaten van ondernemerscoaching​

In het algemeen kun je verwachten dat je meer inzicht krijgt in je bedrijf, meer zelfvertrouwen en leiderschapskwaliteiten zult ontwikkelen en een duidelijkere focus krijgt. Je bent in staat om betere verkoopstrategieën te ontwikkelen en dus hogere verkoopresultaten te realiseren. 

Er wordt efficiënter samengewerkt binnen een vernieuwde consistente bedrijfsstructuur. Ondernemerscoaching resulteert ook in het verminderen van stress, betere relaties met medewerkers, het bevorderen van innovaties de onderneming te helpen bij het omgaan met veranderingen.

Concreet betekent dat..

Gespreksonderwerpen

Praktische gegevens

Upgrade

De gesprekken kunnen ondersteund worden door een leiderschapsprofiel. De prijs hiervan bedraagt € 325,-. (excl. BTW)

FAQ

Een business coach gaat met jou in gesprek. Hij is hierbij je persoonlijke klankbord en sparringpartner op zowel persoonlijk als zakelijk gebied. Hierdoor kan jij de uitdagingen oppakken die jou bezig houden. Wanneer hij het goed doet, biedt hij waardevolle persoonlijke inzichten. Daarnaast helpt hij je bij het maken van de juiste bedrijfsmatige keuzes zoals bijvoorbeeld:

  • Hoe zorg ik dat mijn bedrijf minder afhankelijk van mij wordt?
  • Hoe verbeter ik de samenwerking in mijn team?
  • Hoe kan ik mijn bedrijf verder ontwikkelen?
  • Hoe versterk ik mijn rol als leider?
  • Hoe zorg ik voor meer structuur in mijn bedrijf?
  • Hoe zorg ik voor een succesvolle bedrijfsoverdracht / -overname?

Een business coach is jouw persoonlijke sparringpartner, klankbord en stok achter de deur waardoor je datgene wat jou bezighoudt kunt bespreken en bovenal kunt aanpakken. Een goede business coach helpt je om de juiste keuzes te maken en is de stok achter de deur om ideeën om te zetten in acties.

Daarnaast is een business coach een spiegel voor je. Met als resultaat dat je business coach je helpt om op positieve wijze tot (nieuwe) inzichten te komen die jou, je team en je bedrijf verder helpen.

Waar kan Dirk nog meer
bij van dienst zijn?

Drijfverenprofielen

Meer willen weten over jezelf? Leer jezelf beter kennen door middel van kleurenprofielen!

Verandermanagement

Met jou bedrijf tijdig op veranderingen inspelen. Voorbereidt zijn.

Executive coaching

Persoonlijk meer willen bereiken maar nog niet gelukt?

Teamcoaching

Beter en efficiënter samenwerken als team. That's the goal!

Laten we eens kijken
wat we voor elkaar
kunnen betekenen.