Ondernemerscoaching

Als ondernemer komt er veel op je af. Er wordt van je verwacht altijd en overal op te reageren en dat lukt ook….Toch heb je het gevoel dat je  meer uit je onderneming kunt halen en het rendement kunt verhogen. Maar hoe….? En met wie kan ik daar business-wise over sparren?

Business coaching is een manier voor elke ondernemer om de blik te verruimen. Vanuit mijn motto ‘wie zijn blik verruimd, ziet meer…’ bespreken we waar de mogelijkheden en kansen liggen voor omzetgroei en rendementsverhoging. Dat kan zowel intern als extern gericht zijn en meestal op gebieden als marktpositie, dienst/product differentiatie of toekomstperspectief. Tijdens de gesprekken gaan we vanuit je huidige marktpositie de gewenste positie concreet in beeld brengen en krijg je inzicht in hoe je dit kunt bereiken.

Alles wat je
moet weten over
ondernemerscoaching.

Gezamenlijk bekijken we waar de mogelijkheden en kansen liggen en waar er bijgeschakeld moet worden. Dat kan zowel op intern als op extern terrein liggen, of op het gebied van marktpotentieel, dienst/productdifferentiatie of toekomstperspectief. Tijdens de gesprekken sta jij als ondernemer centraal.

Gespreksonderwerpen

Praktische gegevens

FAQ

Een business coach gaat met jou in gesprek. Hij is hierbij je persoonlijke klankbord en sparringpartner op zowel persoonlijk als zakelijk gebied. Hierdoor kan jij de uitdagingen oppakken die jou bezig houden. Wanneer hij het goed doet, biedt hij waardevolle persoonlijke inzichten. Daarnaast helpt hij je bij het maken van de juiste bedrijfsmatige keuzes zoals bijvoorbeeld:

  • Hoe zorg ik dat mijn bedrijf minder afhankelijk van mij wordt?
  • Hoe verbeter ik de samenwerking in mijn team?
  • Hoe kan ik mijn bedrijf verder ontwikkelen?
  • Hoe versterk ik mijn rol als leider?
  • Hoe zorg ik voor meer structuur in mijn bedrijf?
  • Hoe zorg ik voor een succesvolle bedrijfsoverdracht / -overname?

Een business coach is jouw persoonlijke sparringpartner, klankbord en stok achter de deur waardoor je datgene wat jou bezighoudt kunt bespreken en bovenal kunt aanpakken. Een goede business coach helpt je om de juiste keuzes te maken en is de stok achter de deur om ideeën om te zetten in acties.

Daarnaast is een business coach een spiegel voor je. Met als resultaat dat je business coach je helpt om op positieve wijze tot (nieuwe) inzichten te komen die jou, je team en je bedrijf verder helpen.

Waar kan Dirk nog meer
bij van dienst zijn?

Drijfverenprofielen

Meer willen weten over jezelf? Leer jezelf beter kennen door middel van kleurenprofielen!

Verandermanagement

Met jou bedrijf tijdig op veranderingen inspelen. Voorbereidt zijn.

Executive coaching

Persoonlijk meer willen bereiken maar nog niet gelukt?

Teamcoaching

Beter en efficiënter samenwerken als team. That's the goal!

Laten we eens kijken
wat we voor elkaar
kunnen betekenen.