Leiderschapstraining

Ben jij op zoek naar een leiderschapstraining die je helpt je leiderschapsvaardigheden blijvend te versterken? Deze leiderschapstraining bied je de kans om te leren hoe je leiderschapskwaliteiten kunt verbeteren en een effectieve en authentieke leiderschapsstijl kunt ontwikkelen.

Je leert om je kritisch denken en analytische vaardigheden te verbeteren, zodat je in staat bent om betere beslissingen te nemen en moeilijke situaties te beheersen.

Deze training is ontworpen om leiders te helpen het beste uit zichzelf en hun teams te halen en leidt je door de basisprincipes van leiderschap. Je ontvangt concrete handvatten om je leiderschap te verbeteren.

Alles wat je moet weten
over deze leiderschapstraining

In deze training leer je hoe je teamleden kunt motiveren en inspireren om het beste uit hun werk te halen. Je leert hoe je feedback kunt geven op een constructieve en effectieve manier, zodat je samen met je teamleden de beste resultaten kunt behalen.

Mijn leiderschapstraining is gericht op persoonlijke ontwikkeling. Ik zal je helpen je communicatievaardigheden te verbeteren, zodat je je ideeën en visie kunt uiten met kracht. Je ontwikkelt meer zelfvertrouwen en assertiviteit.

Wil je jouw leiderschap optimaal ontwikkelen? Wil je staan als een sterke leider in een dynamische omgeving? Dan is deze leiderschapstraining precies wat je nodig hebt! Deelnemen aan deze training helpt je in het verbeteren van je leiderschaps- en communicatievaardigheden en in het toepassen van effectieve leiderschapstrategieën.

Doel van de leiderschapstraining

Deze training is bedoeld om leidinggevenden te helpen in hun ontwikkeling van daadkrachtig en authentiek leiderschap door:

Het resultaat van leiderschapstraining

Het resultaat van deze leiderschapstraining kan variëren van het verbeteren van de communicatievaardigheden, het verhogen van de productiviteit, tot het vergroten van de motivatie en het verbeteren van daadkrachtig leiderschap.

Na deze training ben je beter in staat om beslissingen te nemen, mensen te motiveren, de teamspirit te versterken, conflicten op te lossen en de beste resultaten te behalen.

Bovendien bezit je de kennis en vaardigheden die je nodig hebt om een succesvolle leider te worden.

Programma leiderschapstraining

Door deel te nemen aan deze leiderschapstraining heb je toegang tot een gedegen programma dat je helpt de vaardigheden te ontwikkelen om het beste uit jezelf en je team te halen.

De training bestaat uit 4 dagen, verdeeld over 8 blokken;

  • Introductie van de deelnemers – Doel en verwachtingen van de training.
  • Wat is leiderschap? – Definities van leiderschap – Leiderschapsstijlen – Effectieve leiderschapskwaliteiten en strategieën.
  • Communicatie: – Communicatievaardigheden – Het creëren van een effectieve werkomgeving – Effectief omgaan met conflicten.
  • Emotionele intelligentie: – Het begrijpen van je eigen emoties – Het begrijpen van de emoties van anderen – Het ontwikkelen van empathie.
  • Motivatie en inspiratie: – Het bepalen van doelen – Het motiveren van anderen – Het inspireren van anderen.
  • Persoonlijke ontwikkeling: – Het identificeren van je persoonlijke kwaliteiten – Het identificeren van je persoonlijke beperkingen – Het ontwikkelen van je persoonlijke vaardigheden.
  • Oefeningen: – Rollenspellen – Groepsdiscussies – Reflectie-oefeningen.
  • Afsluiting: – Evaluatie van de training.

Leiderschapstraining

€985,-

FAQ

Je ontvangt per email een unieke eenmalige inlogcode. Deze code geeft je toegang tot een vragenlijst. Nadat je alle vragen hebt beantwoord en hebt afgesloten, ontvang je van mij jouw digitale rapportage.

Het invullen van de vragenlijst en wachten op de rapportage duurt in totaal samen 60 minuten.
Je krijgt een aantal stellingen. Per stelling kun je drie antwoorden aanklikken, op volgorde van belangrijkheid voor jou. De meest belangrijke klik je als eerste aan, de minst belangrijke als derde.
Het meest ideale of het perfecte kleurenprofiel bestaat niet. De kleurenprofielen meten gedrag en het is een unieke uitslag.
Nadat je op de juiste manier de vragenlijst hebt afgesloten, ontvang je binnen 30 minuten de digitale rapportage van jouw kleurenprofiel in je inbox.
Het beantwoorden van alle vragen duurt ongeveer 30 minuten.

In de rapportage worden jouw eerste drie drijfveren uitvoerig beschreven. Je leest hoe jij bij voorkeur te werk gaat wat jouw toegevoegde waarde is voor het team en de organisatie.  Verder staat beschreven hoe anderen jou het beste kunnen benaderen en wat jouw favoriete manier van competentie ontwikkeling is.

Er wordt uitvoerig beschreven wat jouw valkuilen zijn en waarmee je rekening moet houden in de samenwerking met anderen. Ook wordt jouw energiebalans weergegeven. Ofwel; wat kost mij veel energie en wat levert mij energie op.

Het heet kleurenprofielen, omdat iedereen een eigen uitslag/kleur heeft. Iedereen is uniek in zijn eigen manier.

Waar kan Dirk nog meer
bij van dienst zijn?

Inspiratiesessies

Nieuwe inzichten opdoen? Laten we samen sparren en kijken waar we komen!

Verandermanagement

Met jou bedrijf tijdig op veranderingen inspelen. Voorbereidt zijn.

Teamcoaching

Beter en efficiënter samenwerken als team. That's the goal!

Executive coaching

Persoonlijk meer willen bereiken maar nog niet gelukt?

Ondernemers coaching

Als bedrijf verder groeien, samen met je medewerkers.

Drijfverenprofielen

Meer willen weten over jezelf? Leer jezelf beter kennen door middel van kleurenprofielen!

Laten we eens kijken
wat we voor elkaar
kunnen betekenen.