Leiderschapsprofielen

Een leiderschapsprofiel geeft inzicht in jouw stijl van management en leiderschap. Het geeft een helder beeld op welke onderdelen jouw leiderschap effectief is en waaraan gewerkt kan worden om jouw gewenste resultaten te bereiken.

Alles wat je moet weten
over leiderschapsprofielen..

Je manier van leidinggeven is daarin bepalend. Heb je een directe manier van aansturen en beslissen of kies je ervoor om mensen te verbinden of heb je een controlerende manier van leidinggeven? Voorbeelden van leiderschapsstijlen die per definitie niet goed of fout zijn. Jouw stijl van leidinggeven heeft direct invloed op hoe medewerkers hun taken oppakken en uitvoeren. Indirect dus ook invloed op hetgeen jij bereikt als leidinggevende.

Effectief leiderschap ontstaat wanneer het aansluit bij de context waarin wordt leidinggeven. Omdat contexten en doelstelling dynamisch zijn, kan het zinvol zijn om leiderschap daarop aan te laten sluiten. Om dit te kunnen is een hoge mate van bewustzijn nodig en de bereidheid om zaken anders aan te pakken vanuit jezelf.

Het leiderschapsprofiel brengt duidelijk in kaart welke leiderschapscompetenties je bezit en helpt je om bewust te worden waarom je op een bepaalde manier leidinggeeft. Je ontdekt je unieke competenties, die invloed hebben op jouw leiderschapsstijl en jouw gedrag. Deze informatie helpt je te begrijpen waarom je leidinggeeft op de manier zoals je dat doet.  

Vaak ligt een andere manier van aansturen niet voor de hand. Simpelweg omdat dit meestal een onbekend gebied is. En omdat de mens graag handelt vanuit de comfortzone, blijven we die ene manier van leidinggeven inzetten, zelfs wanneer er een andere stijl nodig is om doelen te bereiken.

Het leiderschapsprofiel draagt bij aan..

Leiderschapsprofielen test

€325,-

De rapportage bevat..

Leiderschapsprofielen test + 60 min consult

€435,-

FAQ

Je ontvangt per email een unieke eenmalige inlogcode. Deze code geeft je toegang tot een vragenlijst. Nadat je alle vragen hebt beantwoord en hebt afgesloten, ontvang je van mij jouw digitale rapportage.

Het invullen van de vragenlijst en wachten op de rapportage duurt in totaal samen 60 minuten.
Je krijgt een aantal stellingen. Per stelling kun je drie antwoorden aanklikken, op volgorde van belangrijkheid voor jou. De meest belangrijke klik je als eerste aan, de minst belangrijke als derde.
Het meest ideale of het perfecte kleurenprofiel bestaat niet. De kleurenprofielen meten gedrag en het is een unieke uitslag.
Nadat je op de juiste manier de vragenlijst hebt afgesloten, ontvang je binnen 30 minuten de digitale rapportage van jouw kleurenprofiel in je inbox.
Het beantwoorden van alle vragen duurt ongeveer 30 minuten.

In de rapportage worden jouw eerste drie drijfveren uitvoerig beschreven. Je leest hoe jij bij voorkeur te werk gaat wat jouw toegevoegde waarde is voor het team en de organisatie.  Verder staat beschreven hoe anderen jou het beste kunnen benaderen en wat jouw favoriete manier van competentie ontwikkeling is.

Er wordt uitvoerig beschreven wat jouw valkuilen zijn en waarmee je rekening moet houden in de samenwerking met anderen. Ook wordt jouw energiebalans weergegeven. Ofwel; wat kost mij veel energie en wat levert mij energie op.

Het heet kleurenprofielen, omdat iedereen een eigen uitslag/kleur heeft. Iedereen is uniek in zijn eigen manier.

Waar kan Dirk nog meer
bij van dienst zijn?

Inspiratiesessies

Nieuwe inzichten opdoen? Laten we samen sparren en kijken waar we komen!

Verandermanagement

Met jou bedrijf tijdig op veranderingen inspelen. Voorbereidt zijn.

Teamcoaching

Beter en efficiënter samenwerken als team. That's the goal!

Executive coaching

Persoonlijk meer willen bereiken maar nog niet gelukt?

Ondernemers coaching

Als bedrijf verder groeien, samen met je medewerkers.

Drijfverenprofielen

Meer willen weten over jezelf? Leer jezelf beter kennen door middel van kleurenprofielen!

Laten we eens kijken
wat we voor elkaar
kunnen betekenen.