Inspiratiesessie

Het gras groeit niet harder door eraan te trekken…

Als jij je persoonlijke groei serieus neemt…..

 

Herken jij dit ook?

Je besteedt veel tijd aan je werk en bent gewend om met passie en veel inzet je schouders eronder te zetten, elke dag weer! Je staat open voor nieuwe mogelijkheden maar het inhoudelijke werk stopt nooit! Welke groeistap kan ik maken waar iedereen in mijn omgeving beter van wordt?

Als je daarmee op een ontspannen en inspirerende manier met gelijkgestemden aan de slag wil, dan is deze inspiratiesessie écht iets voor jou…

Op zijn boerderij in Aalsmeerderbrug ontmoeten we Paul Bos. Als schapenhouder is hij al jaren actief in het geven van bewustwordingen. Zijn schapen zet hij in als een spiegel. Omdat schapen vluchtdieren zijn, reageren zij altijd instinctief. Zij scannen voortdurend de omgeving en houden alles in de gaten. Schapen zijn eerlijk en puur en zijn in het nu. Ze merken feilloos met welke bedoeling zij worden benaderd. Wat daardoor direct zichtbaar wordt is de impact die je hebt op de kudde, met als doel deze inzichten mee te nemen naar de eigen werkomgeving.

Daarbij wordt uitgegaan van de wetten van de natuur zoals die op de boerderij worden gebruikt om jaarlijks een gezonde oogst binnen te halen. Het centrale thema hierbij is “het gras groeit niet harder als je er aan trekt”.

 

Wat levert de inspiratiesessie jou op?

Tijdens de sessie worden pakkende gedragsthema’s besproken. Inzichten en kennis worden met elkaar gedeeld. Leidraad is een optimale mix van werkvelden en invalshoeken, zoals vakmanschap, organisatievernieuwing, samenwerking, leiderschap, talent en zelfsturing. Met als doel: kennis verrijking, elkaar bekrachtigen, verkrijgen van inzichten, inspiratie en slagvaardigheid.

De locatie

De bijzondere Fortboerderij Dijkzicht van Boer Bos nabij de stelling van Amsterdam in Aalsmeer biedt alle ruimte om samen met anderen te leren hoe je je inzichten en zelfkennis vergroot. Bij de locatie is gratis parkeergelegenheid aanwezig.

Fortboerderij Dijkzicht - Boer Bos

 

 

 

Fortboerderij Dijkzicht – Boer Bos
Aalsmeerderdijk 460
1436 BM Aalsmeerderbrug
Telefoon 0297 582222

 

 

 

 

 

 

Wanneer wordt de inspiratiesessie gehouden?

De eerstvolgende inspiratiesessie wordt gehouden op donderdag 3 mei a.s., met als specifiek thema: ‘samenwerken’.

Het programma

De inspiratiesessie begint om 12:30 uur en duurt tot ongeveer 17:30 uur. Vanaf 12:00 uur is iedereen welkom om even te acclimatiseren op de prachtige buitenlocatie. Om 12:30 uur trappen we af met een heerlijke Hollandse broodjeslunch en ziet het programma er verder als volgt uit:

12.30 uur   Lunch
13.15 uur    Welkom en introductie
14.30 uur   Aan de slag met de schapenkudde
16.30 uur   Afronding van de middag en inzichten delen/netwerk en borrel
17.30 uur   Richting huis     

Jouw investering

Voor deze bijzonder exclusieve inspiratiesessie is jouw investering slechts 95,00 euro excl. BTW. Dit is inclusief koffie, thee en een heerlijke Hollandse lunch. 

Ben je geïnteresseerd?

Is je interesse gewekt? Meld je dan hieronder snel aan want vol is vol.

Ja, ik meld me graag aan!

 

Reageren is niet mogelijk