Fit Lijf, Fit Bedrijf!

 

NIEUW! Een unieke samenwerking, een bijzonder concept:
Fit Lijf, Fit Bedrijf.
Zakelijk netwerken speciaal voor sportieve ondernemers.

 

Besteed jij als ambitieuze ondernemer veel tijd aan je bedrijf en zou je wel wat meer tijd willen vrijmaken om aan je fysieke gesteldheid te werken? Dan biedt ‘Fit lijf, fit bedrijf’ je die mogelijkheid, gecombineerd met een unieke manier van zakelijk netwerken…

 

Waarom Fitness & Netwerken goed samen gaan

Een goed zakelijk en sportief netwerk biedt kansen. Ondernemen is topsport, maar dat gaat niet als je ziek en dus onproductief bent. Sportend netwerken houdt je fit en gezond en is een mooie manier om mede-topsporters en zakenrelaties te ontmoeten.

Een goed zakelijk netwerk biedt kansen en mogelijkheden om te groeien en opdrachten binnen te halen voor jouw bedrijf. Contact onderhouden met mede ondernemers is dus van groot belang. Je netwerk zorgt uiteindelijk voor de aansluiting op jouw vraag en aanbod.

 

Unieke samenwerking

Personal coach en ondernemer Sven Maarschalk en ik, hebben de handen ineengeslagen en het Fit Lijf, Fit Bedrijf concept uitgewerkt. Omdat we allebei van mening zijn dat ondernemen topsport en er elke dag weer een nieuwe topprestatie geleverd moet worden, hebben we besloten onze krachten te bundelen.

Beide vanuit onze passie en missie om bij te dragen aan het beste uit jezelf halen…

 

 

Wat houdt het programma in?

Fit lijf: Spierversterkende trainingen voor de ambitieuze MKB-ondernemer die weinig tijd heeft voor zijn/haar gezondheid, maar wel de vruchten wil plukken van een fit lijf. In een informele en ongedwongen sfeer netwerken en kracht- en conditietrainingen volgen onder professionele begeleiding van Sven. Een groep bestaat gemiddeld uit 12 tot ongeveer 20 ondernemers die allemaal een unieke branche vertegenwoordigen.

De variatie tussen kracht- en conditietrainingen maken jou als topsport-ondernemer gezonder, fitter en productiever. De trainingen zijn toegankelijk voor ieder niveau en je kunt instappen wanneer jij dat wilt.

Fit bedrijf: De ondernemer ís zijn bedrijf. Als gespecialiseerd MKB-adviseur werk ik het allerliefst met ondernemers die het beste uit zichzelf én uit de onderneming willen halen voor het optimale resultaat. Inbegrepen in dit abonnement is een eenmalig fit-bedrijf adviesgesprek, om stil te staan/te sparren over de wijze waarop jij je onderneming aanstuurt. Ben je tevreden en wat vind jij wat beter kan binnen je bedrijf? Hoe bereik je meer omzet en een beter resultaat?

 

Praktische info

Waar: Groepslessen van 60 minuten vinden in de buitenlucht plaats op het fit-pleintje bij het Keukenhofbos.
Wanneer: Op de maandag- en de donderdagochtenden van 6:30-7:30 uur, zodat je helemaal fris en weer op tijd aan het werk kan.
Jouw investering: Een bedrijf startabonnement is al verkrijgbaar vanaf slechts 49,50 euro per maand.

 

Sport verbindt. Door samen te trainen bouw je een broederlijke band op, omdat je samen sportieve en mentale overwinningen boekt. Dit schept een vertrouwensband; voor ondernemers de basis om met elkaar zaken te doen.

 

Door een goed begin van de dag, ontstaat de winnende formule.

 

​Wil je aan de slag en ben je geïnteresseerd klik hieronder op de aanmeld button en kijk op de website voor nog meer informatie en aanmelden. Ik zie je graag!

 

Ja, ik meld me graag aan!

 

 

Reageren is niet mogelijk